Vestjylland er et fantastisk sted at besøge, og Henne Strand er ingen undtagelse. Her kan du opleve eller deltage i mange aktiviteter på alle årstider. Udendørsaktiviteter som vandring, cykling, surfing og ridning er populære, men der er også et stort udvalg af indendørs aktiviteter, såsom svømmehaller og andre oplevelser, der vil begejstre dig under din ferie i Henne Strand.

Hvad sker der i Henne Strand?

Hvad sker der i Henne Strand? Der er altid mange aktuelle aktiviteter. Tag et kig på Destination Vesterhavets aktivitetskalender “Det sker” for at finde arrangementer og begivenheder. Hvis du er interesseret i et arrangement, skal du huske at booke i god tid, så du er sikker på at kunne deltage.


Hvis du vil udforske området på egen hånd, er vandring og cykling de mest udbredte aktiviteter i Vestjylland. Med de mange cykel- og vandreruter er det nemt at komme rundt og komme tæt på naturen. Vi kan anbefale, at du udforsker Vestjylland på cykel, da området har et stort netværk af cykelstier, der fører dig gennem smukke landskaber og langs kysten. Du kan leje en cykel og udforske på egen hånd eller tage en guidet tur med en lokal guide.


Naturen omkring Henne Strand er enestående og betagende året rundt. Hvis du ikke ønsker at gå eller cykle gennem landskabet, kan du opleve området fra hesteryg. Der er mange muligheder for at tage på en ridetur langs stranden eller gennem det smukke landskab, uanset om du vælger at tage på tur med en lejet hest eller medbringer din egen hest på ferien.

Er du en ny eller erfaren fisker? Så er Henne Strand det rette sted for dig. Området er kendt for sit fiskeri, og der er mange muligheder for at fiske i havet eller i en af de mange søer og åer i området. Du kan leje udstyr eller tage dit eget udstyr med og tage på fisketur på egen hånd.


Når vi tænker på Vestjylland, tænker vi automatisk på vind. Og hvad kunne være mere oplagt end en tur med en kite eller surfboard på havet eller fjorden? Vestkysten er nemlig kendt for sine fantastiske vand- og vindforhold, og der er mange muligheder for at tage på en surfetur. Du kan leje udstyr og tage på en surfetur på egen hånd eller besøge en af de lokale surfskoler, der kan hjælpe dig trygt og sikkert i gang.

Hvis vejret en gang ikke er til udendørs aktiviteter, kan du benytte dig af de mange indendørs aktiviteter, der tilbydes i området. Hvad med et besøg i et af de mange badelande eller svømmehaller? Du kan også læse mere om de mange attraktioner i området.


Udover de foreslåede aktiviteter, er der også mange andre ting at opleve, når du holder ferie ved Henne Strand og omegn, såsom museer og udstillinger, restauranter og cafeer og meget mere.

Vi håber, at du vil nyde dit ophold i Henne Strand og få en masse fantastiske oplevelser. God tur!

Læs mere om os, området og det der sker, mens du er på besøg i Henne Strand:
Oplevelser

Find ud af, hvilke aktiviteter og attraktioner du kan opleve, mens du holder ferie.

Nysgerrig?
Ferieboliger

Find den passende lejlighed til dig og dem du vil tage på ferie med.

Se alle
Feriecenter

Din Ferieoase ved Vesterhavet har rigtig meget at byde på, så du kan slappe af.

Bliv overrasket
Henne Strand

Læs mere om byen og den fantastiske beliggenhed

Opdag byen