Oplevelser til din ferie i Henne Strand

Henne Strand er en af de mange hyggelige kystbyer ved Vestkysten. Den ligger direkte ved Vesterhavet med dens brede sandstrand, og samtidig ligger Henne Strand også dejligt centralt, så du har nemt ved at komme til oplevelser for alle i familien. Hvis du, udover at slappe af og nyde naturen omkring, vil opleve de mange attraktioner, der er i området, så er her et perfekt udgangspunkt. Du kan f.eks. tage til Tirpitz, Wow Park eller Blåvand Zoo, og det tager under 1 time at komme til oplevelserne fra Henne Strand.

Find ferielejlighed
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Attraktioner ved Henne Strand

På grund af Henne Strands centrale beliggenhed, kan du nemt udforske områderne i nord, såsom Nymindegab, Hvide Sande eller Ringkøbing, i syd, såsom Vejers, Blåvand, Esbjerg eller Fanø eller gå på opdagelse af de mange oplevelser ind i landet. Her kan bl.a. nævnes Varde med f.eks. Minibyen, Tambours Have, Otto Frello Museum (en lokal kunstner, som blev født i Outrup. Hvis du går en tur igennem Outrup, kan du kigge på Frellos fantastiske kunstværker, som er på rigtig mange husfacader), Tistrup med Janus kunstmuseum og Billund med LEGOLAND.

Læs mere

Aktiviteter

Du kan også udforske de mange aktiviteter i området, uanset om du er til de aktiviteter, du kender hjemmefra (cykling, fiskeri, windsurfing eller noget andet), eller om du lader dig inspirere til noget nyt. For eksempel kan du komme på vandretur med en fårehyrde, tage med på en mindfulness tur, hvor du og naturen er i centrum, eller fremstille dine egne ferieminder f.eks. i keramik eller rav. Der er masser af muligheder.

Læs mere

Sansning for dig

Sansning for dig er en hel ny og dog velkendt del af ferien ved Vesterhavet. Her fokuserer vi på sansning af naturen, bl.a. at samle rav efter en kraftig storm eller have fokus på din mad med lokale råvarer, mærk vinden, mens du tager af sted til stranden med en drage for at nyde vestenvinden. Bliv inspireret til flere sanseoplevelser her.

Naturoplevelser

Hvis du er mere til naturoplevelser, så er der også masser af muligheder ved Henne Strand. Blåbjerg Plantage, som Henne Strand grænser til, er et stort naturområde med klitter, kystskrænter, hede, egekrat og plantage. Her kan du opleve den smukke vestjyske natur og gå på opdagelse i de mange stier og ruter. Filsø er Danmarks 6. største sø og er et paradis for et mangfoldig dyreliv. Her kan du blandt andet være heldig at se en af de ynglende havørn, eller en flok kronhjorte der finder føde rundt om søen. Henne Mølleå er en å, som har udløb i Vesterhavet. Vind og vejr forandrer Åen år for år, så den aldrig ser ens ud. Hver gang du holder ferie ved Henne Strand, kan du altså gå en tur forbi Henne Mølleå og nyde naturens kræfter og evige foranderlighed.

Hele året igennem er der noget at opleve ved Henne Strand og området, uanset om du vil opleve attraktioner, aktiviteter eller natur. God fornøjelse med at gå på opdagelse. Læs mere om naturoplevelser her.

Læs mere om os, området og det der sker, mens du er på besøg i Henne Strand:
Ferieboliger

Find den passende lejlighed til dig og dem du vil tage på ferie med.

Se alle
Henne Strand

Læs mere fra Henne Strand, bylivet og den dejlige beliggenhed.

Opdag byen
Feriecenter

Din Ferieoase ved Vesterhavet har rigtig meget at byde på, så du kan slappe af.

Bliv overrasket