Ferie ved Vesterhavet

Midt i den idylliske kystby Henne Strand finder du Feriecenter Henne Strand, der danner en fantastisk ramme for din ferie. Herfra tager det kun 3 minutter til fods til stranden. Alle Feriecentrets lejlighederne ligger nemlig kun 100 m fra Vesterhavet, og det giver dig gode energi, får dig til at slappe af og nyde den friske havluft – helt uden at du skal gøre noget ekstra.

Find en lejlighed til din næste ferie
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Ferielejligheder Henne Strand

Alle lejligheder er mellem 50 - 63m2 og har eget bad med brusebad. Lejlighederne ligger enten i stueetagen og har terrasse eller på 1.sal og har balkon. Alle lejligheder er privat ejede og indrettet efter ejerens ønsker, dog har hver lejlighed et fuldt udstyret køkken med komfuret, køleskabet og ved de fleste lejligheder er der også en opvaskemaskine og mikrobølgeovn. Der er gratis WiFi, som kan bruges til at holde kontakten med venner og familie, mens du er på ferie. Der er også et vaskerum, så der er mulighed for at vaske tøj, hvis det skulle blive nødvendigt. Der er egen parkeringsplads til hver lejlighed, så du behøver ikke bekymre dig om, hvor du skal parkere din bil. 

Aktiviteter i din ferie

Hvis du er en ivrig cyklist, vil du elske cykelrummet, hvor du kan opbevare din cykel sikkert og tørt. Er du til træning i ferien, holder du formen ved lige i det lille, men veludstyret fitnessrum eller i svømmehallen. Vil du hellere slappe af og forkæle dig selv, så behøver du ikke en gang forlade Feriecentret. Når du lejer en lejlighed, har du fri adgang til feriecentrets svømmehal og sauna.

Børnene vil elske den fantastiske legeplads foran døren, med mange forskellige legeredskaber i forskellig naturmaterialer. Du kan lege med dine børn eller nyde den fantastiske udsigt over Vesterhavet.


Når sulten melder sig efter en oplevelsesrig dag i Henne Strand og den berigende natur, kan du slippe for madlavningen ved besøg i Feriecenterets restaurant, hvor du kan nyde den lækreste mad og slappe af med en drink.

Bilfri Vesterhavsferie

Holder du ferie i Henne Strand Feriecenter behøver du ikke din bil. Beliggenheden er nemlig fantastisk, da du har alt det du behøver i gåafstand. Det vil sige, at du kan udforske og besøge de lokale butikker, restauranter og rigtig meget dejligt natur til fods eller på cykel og husk, du kan også nyde en dejlig gåtur langs stranden og tage en dukkert i Vesterhavet.


At leje en feriebolig ved Henne Strand Feriecentret er perfekt for din næste ferie, der helt naturligt lader dine batterier op.

Læs mere om os, området og det der sker, mens du holder ferie i en feriebolig:
Oplevelser

Find ud af, hvilke aktiviteter og attraktioner du kan opleve, mens du holder ferie.

Nysgerrig?
Henne Strand

Læs mere fra Henne Strand, bylivet og den dejlige beliggenhed.

Opdag byen
Feriecenter

Din Ferieoase ved Vesterhavet har rigtig meget at byde på, så du kan slappe af.

Bliv overrasket