Lejligheder til 4 personer

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Ferielejligheder - 4 personer

Henne Strand Feriecenter tilbyder hyggelige lejligheder skræddersyet til grupper på op til 4 personer, ideelle til par eller små familier med 1-2 børn. Lejlighederne er på omkring 50m2, og de oser alle af komfort og bekvemmelighed midt i det naturskønne Henne Strand. Ved booking har du valget mellem lejligheder med enten en balkon, der giver dig mulighed for at nyde de omgivende landskaber og den friske havbrise, eller en terrasse, der inviterer til afslappede udendørs øjeblikke.

Udvalgte lejligheder giver dig mulighed for at dele din ferieoplevelse med din firbenede ven, så ingen behøver at blive hjemme.

Lejlighederne er privatejede og er fuldt udstyrede til at imødekomme ethvert feriebehov. Gratis WiFi sikrer, at du forbliver forbundet til verden udenfor, mens strøm, vand, varme og rengøring er inkluderet i prisen, hvilket betyder, at du kan læne dig tilbage og nyde din ferie uden bekymringer.

Hvis der er spørgsmål eller bekymringer, der ikke bliver besvaret på hjemmesiden, er du mere end velkomne til at kontakte Henne Strand Feriecenter direkte enten via telefon på +45 75 25 50 04 eller via mail på info@hotel-hennestrand.dk. Vores personale er altid klar til at hjælpe med at gøre din ferie så behagelig som mulig.

Find lejlighed
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Brug for mere plads?

Er I mere end 4 i jeres gruppe, så kan I med fordel så på de lejligheder, vi tilbyder til 5-6 personer. Her er samme skønne faciliteter - bare til lidt flere mennesker. 

Se lejlighederne her!
Oplevelser

Find ud af, hvilke aktiviteter og attraktioner du kan opleve, mens du holder ferie.

Nysgerrig?
Henne Strand

Læs mere fra Henne Strand, bylivet og den dejlige beliggenhed.

Opdag byen
Feriecenter

Din Ferieoase ved Vesterhavet har rigtig meget at byde på, så du kan slappe af.

Bliv overrasket