Din ferieoase til en helstøbt ferie

Henne Strand Feriecenter er en oase for dig, der tager på ferie for at slappe af, få tanket ny energi og hvor det meste er lige ved hånden. Det centralt beliggende lejlighedskompleks med i alt 70 individuelle og fuld udstyrede lejligheder danner udgangspunkt for din ferie, som du kan tilpasse, som du ønsker. Du kan blandt andet nyde husets sauna, svømmehal eller fitnessrum, som frit må bruges, når du holder ferie ved os.

Her finder du mere info til din ferie ved os:

Find ferielejlighed
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Fordele ved at bo i ferieoasen

Feriecenter Henne Strand er en oase for dig, der drømmer om en ferie, hvor det hele er samlet ét sted. Du skal hverken bekymre dig om, hvor du skal parkere bilen, finde et fitnessrum, svømmehal, sauna eller hvor du kan stille din cykel sikkert. Og der er mange flere fordele ved at leje en lejlighed hos os. 

Når du lejer en ferielejlighed hos Henne Strand Feriecenter, er WiFi, slutrengøring, el, vand og varme nemlig inkluderet i prisen, så du kan slappe af og nyde din ferie uden at bekymre dig om ekstra omkostninger. Der er lejligheder med plads til hhv. 2, 4, 5 og 6 personer. Så du kan komme med din bedste ven, søskende, kæreste eller tage afsted med familien.

Lejlighederne er privatejede og er derfor forskelligt indrettet efter ejerens ønsker. Alle lejligheder er dog veludstyrede og har alt, hvad du har brug for til en behagelig ferie. Nogle lejligheder er med balkon, andre med terrasse, og der er mulighed for at tage din firbenede ven med i udvalgte lejligheder. Du kan læse mere om lejlighederne her.

Central beliggenhed

Henne Strand Feriecenter ligger i et smukt område ved Vesterhavet, og der er masser af muligheder for at udforske den dejlige danske natur og de mange oplevelser i området. Feriecentret ligger centralt og i gåafstand til den brede sandstrand og til byen, hvor du finder et velassorteret supermarked, bagere, iskiosk, caféer, brugskunst, legetøj og tøjbutikker, så du kan have en dejlig ferie ved Vesterhavet, uden at du skal køre rundt.

Her kan du nemlig vælge at have en bilfri ferie uden at gå på kompromis med oplevelserne, uanset om du vil forkæle dig med lækker mad fra restauranterne, gå- eller cykle i den smukke vestjyske natur, f.eks. Blåbjerg Plantage eller Filsø, eller vil bruge Feriecentrets faciliteter.  Hvis du er i tvivl om noget, så kontakt os gerne indenfor åbningstiden.

Læs mere om os, området og det der sker, mens du er på besøg i Henne Strand:
Oplevelser

Find ud af, hvilke aktiviteter og attraktioner du kan opleve, mens du holder ferie.

Nysgerrig?
Ferieboliger

Find den passende lejlighed til dig og dem du vil tage på ferie med.

Se alle
Henne Strand

Læs mere fra Henne Strand, bylivet og den dejlige beliggenhed.

Opdag byen